A legtöbb hotel velünk nyit
 
Az utóbbi hét évben a szállodaszoftver eladások megoszlása a három hazai piacon tevékenykedő szállító között különösebben nem változott, noha 2008-ban az EU-s pályázati pénzek erősen növelték, majd 2009-ben a világválság jelentősen csökkentette a beruházások számát. Mindvégig a szállodák túlnyomó többsége HostWare programot választott.
 
Sok szálloda HostWare-re áll át
Cégünk, mint a legnagyobb hazai fejlesztői- és támogatói stábbal rendelkező szállodai szoftverszállító olyan kedvező ár-érték arányt kínál, melynek eredményeképpen rendre térnek át szállodák a HostWare rendszerre külföldi- és hazai konkurens termékekről egyaránt. Az évek óta egyre nagyobb méreteket öltő folyamatot a további tablók illusztrálják.
Piaci részesedésünk egyre nő
 
Cégünk a HostWare Kft. Magyarország legnagyobb referenciájú szálloda szoftver szállítója. Jelenleg több mint 400 hotel használja szállodai front office rendszerünket. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy az országban nyíló szállodák többsége termékünket vezeti be, másrészt a más szállítók rendszerét alkalmazó hotelek sorra térnek át szoftverünkre.